Enjin Marketing

Enjin Marketing 101 ini adalah panduan yang menyeluruh tentang Digital Marketing.

Modulnya dibangunkan khusus bagi mereka yang mahu tahu secara mata helang tentang marketing.

Sangat sesuai bagi Founder bisnes yang menguruskan kempen Digital Marketing nya sendiri.

Juga sangat sesuai bagi Digital Marketer yang baru dilantik dengan pengalaman yang sedikit.

Malahan untuk Ketua Jabatan Pemasaran yang sudah biasa menguruskan pelbagai jenis kempen pemasaran.

Ini kerana panduan ini akan membawa tuan-tuan dan puan-puan daripada perkara yang paling besar dalam peta digital marketing seperti mindset dan strategi besar yang spesifik.

Kemudian ia akan menyentuh satu demi satu pelbagai komponen dalam marketing yang apabila disusun dan ditala dengan betul, Enjin Marketing akan berdentum-dentam menghasilkan Customer daripada Strangers.

Malah, Enjin tersebut mampu tarik Strangers menjadi Customer!

9 Topik besar yang disentuh adalah:

  1. Strategi VS Taktik dalam Digital Marketing <– Faham ini maka kita akan faham keputusan marketing apa yang terbaik untuk kita sepanjang kita susun kerja-kerja Marketing
  2. Design Thinking untuk Design Marketing Funnel <– Faham ini maka kita akan mahir untuk bina dan ubahsuai kempen marketing kita mengikut situasi dan keadaan dunia sebenar
  3. Konsep Fundamental: Marketing Funnel <– Well, ini fundamental. Kalau tak tahu ini maka kita tidak boleh buat Marketing dengan versatil!
  4. 5 Fasa Marketing Funnel <– Kita akan nampak dan sedar bahawa sebenarnya mudah sahaja untuk kita buat kempen marketing ni.
  5. KPI Marketing <– Tiada KPI maka kita tak tahu apa perkara yang perlu di ubah. NAMUN, penting untuk tahu tentang KPI Marketing yang tepat. Salah fokus pada KPI akan buat kita lebih cepat melingkup!
  6. Case Study Marketing Funnel <– Kami kongsikan real life case kempen marketing melalui sudut pandang Marketing Funnel
  7. Contoh Marketing Funnel <– Ini pula kami kongsikan if-this-then-that, pelbagai variasi dan situasi dalam membina Marketing Funnel
  8. Resepi Viral – Why & How To Prepare For Virality <– Semua orang suka viral, tapi tak semua orang faham ciri-ciri, komponen dan struktur sesuatu yang jadi viral. Apabila kita faham, kempen kita jadi lebih mudah untuk pergi viral.
  9. Saluran Viral – Memilih Channel Viral Yang Betul <– Kalau salah pilih, tak guna kita prepare kempen kita susah payah untuk viral. Takkan menjadi punya.

Dapatkan sekarang dengan harga RM129.

Akses video akan diberi sebaik sahaja pembayaran disahkan.

[woocommerce_one_page_checkout template=”product-single” product_ids=”1138″]